Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Во Самоевалуација 2015 - 2018 на нашиот Универзитет клучно место има Студентската анкета. За таа цел на платформата за е-учење на секој факултет е креирана анкета...
Земјоделскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип по вторпат го организира Меѓународното научно-стручно советување „Агронаука и пракса“...
Соработка на Факултетот за природни и технички науки при УГД, Факултетот за електротехника и информациски технологии и Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство на УКИМ и Министерството за животна средина и просторно планирање во наредниот период треба да даде одговор на прашањето како до повеќе податоци за подобар воздух...
Во преполната сала на Мултимедијалниот центар на УГД десет говорници зборуваа на различни теми....
Во изминатите 12 години Универзитетот „Гоце Делчев“ запишал преку 30.000 студенти на сите 12 факултети и 3 академии кои се наоѓаат во рамките на Универзитетот...
Универзитетот е за студентите и им припаѓа на студентите – ова е мотото под кое беше одбележана 12-тата година од постоењето на Универзитетот...
Студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ на денот на УГД - 27 март на штандови ги претставија своите факултети пред средношколците и јавноста...
И оваа година продолжува веќе традиционалната поддршка што Универзитетот им ја дава на студентите и на научниците на Универзитетот „Гоце Делчев“...
Осуммина нови доктори на науки беа промовирани во рамките на свеченостите по повод одбележувањето на Денот на УГД - 27 март. Нови доктори на науки се: Александра Ристеска, Васко Шутаров, Петар Поп Арсов, Везирка Јанкуловска, Оливера Бичиклиски, Сања Ристески, Силвана Жежова и Харија Шкријељ...
По повод патрониот празник на Универзитетот „Гоце Делчев” во рамките на Универзитетските спортски игри, кои се одржуваат традиционално, беа одиграни финалните натпревари...
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Hide Main content block