Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Високата школа за новинарство и односи со јавноста, во партнерство со Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и дневниот весник „Нова Македонија“...
Професорот Блажо Боев, еден од најафирмираните македонски научници со меѓународно признати релевантни истражувачки резултати...
Универзитетот е подготвен и ги очекува новите студенти на УГД кои со сигурност ќе ги имаат најдобрите услови за студирање и напредок, истакна меѓу другото ректорот на УГД проф. д-р Блажо Боев...
Универзитет „Гоце Делчев” - Штип, учебна 2018/2019 година
На 18 мај 2018 год. се одржа Mеѓународниот гастрономски фестивал ''Cookand Serve 2018'' кој беше организиран од страна на студентите...
Првиот конгрес на студентите по општа медицина на Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“...
Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип и Царинската управа на Р. Македонија имаат широк дијапазон на можности за соработка...
Најдобрите студенти ќе помогнат Македонија да стане подобро место за живеење за сите нас
Hide Main content block