Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
По повод патрониот празник на Универзитетот „Гоце Делчев” во рамките на Универзитетските спортски игри, кои се одржуваат традиционално, беа одиграни финалните натпревари...
Традицијата на свечено промовирање на новите доктори на науки на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип продолжува и годинава...
Одбележување на патронат на Универзитет „Гоце Делчев“ -Штип 2019 година.
Проф. д-р Николај Цанков денес беше промовиран во почесен доктор на науки од страна на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип...
Во рамките на одбележувањето на патрониот празник, традиционално ќе се доделуваат дипломи на дипломираните студенти на сите три циклуси на студирање.
Четириесетина студенти од универзитети од повеќе европски држави во наредниот период ќе престојуваат на Универзитетот „Гоце Делчев“ преку програмата „Еразмус плус“...
Клубот на оратори заедно со Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ распишуваат повик за 9. Ораторска вечер...
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за Еразмус+ мобилности за академската 2019/2020 година, почнувајќи од зимски семестар и тоа...
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Hide Main content block