Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Добредојдовте на Универзитетот во Штип
Сепак, на Универзитетот можете да ја чуете мислата – каде оди светот во областа на науката, кои се тие големи вредности кои науката ги даде на нашето време...
Ректорот на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, проф. д-р Блажо Боев, и градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, остварија неформална средба во Ректоратот на УГД...
Сојузот на рударски и геолошки инженери на Македонија по десетти пат го организираше Стручното советување „Подекс Повекс“, годинава на тема „Технологија на подземна и површинска експлоатација на минерални суровини“...
Семинар од областа на невронауките на УГД Четврта научна конференција „Општествените промени во глобалниот свет“ Од септември оваа година, тим од Универзитетот „Гоце Делчев“ работи на проект финансиран од фондовите за развој на Европскиот регион
Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип во соработка со Локалната самоуправа во градот ќе постави мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот...
Универзитетот „Гоце Делчев“ продолжува со поддршката на научноистражувачката дејност преку својот Фонд за научноистражувачка дејност...
Најдобрите студенти ќе помогнат Македонија да стане подобро место за живеење за сите нас
Конкурс за упис на нови студенти на УГД за втор и трет циклус на студии
Универзитет „Гоце Делчев“ Штип
Hide Main content block