Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Објавен е Kонкурсот за упис на студенти во новата академска 2019/2020 година...
Подигнување на квалитетот во образованието ќе биде приоритет и во вториот мандат како ректор на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип на академик проф. д-р Блажо Боев.
Академик Блажо Боев, редовен професор на Факултетот за природни и технички науки при УГД, е избран за ректор...
И оваа година продолжува веќе традиционалната поддршка што Универзитетот им ја дава на студентите и на научниците на Универзитетот „Гоце Делчев“...
Добредојдовте на Универзитетот во Штип