E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Потпишување на Меморандум за соработка

Четврток, 14.09.2017 година, 12.00 часот

Потпишување на Меморандум за соработка помеѓу Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и University of Mining and Geology “St. Ivan Rilski”, Bulgaria (Кабинет на ректор)