Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред за доделување на дипломи

И оваа година при одбележувањето на патрониот празник на Универзитет „Гоце Делчев“ дипломираните студенти свечено ќе ги добијат своите дипломи.

Доделувањето е според следниов распоред:

 

Факултет

Датум

Час

Број на дипломци

Место

1

Филолошки факултет

21.3.2018

12.00

30

Кампус 4 (амфитеатар)

2

Факултет за медицински науки

22.3.2018

12.00

100

Мултимедијален центар

3

Факултет за образовни науки

20.3.2018

12.00

10

Факултет за образовни науки (свечена сала)

4

Факултет за природни и технички науки

28.3.2018

12.00

50

Кампус 2 (амфитеатар 2)

5

Земјоделски  факултет

26.3.2018

12.00

30

Кампус 2 (свечена сала)

6

Факултет за информатика

26.3.2018

13.00

20

Кампус 2

7

Правен  факултет

28.3.2018

12.00

35

Стар Ректорат

8

Економски  факултет

29.3.2018

11.00

45

Мултимедијален центар

9

Факултет за туризам и бизнис логистика

22.3.2018

11.00

70

Кампус 4

10

Електротехнички факултет

26.3.2018

10.30

20

Кампус 2

11

Технолошко-технички факултет

26.3.2018

10.30

 

Кампус 2

12

Машински факултет

26.3.2018

10.30

 

Кампус 2

13

Музичка академија

28.3.2018

11.00

 

Музичка академија