Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Медицинска конференција на тема „Special Ops - Pre/Intra/Post Operative management of complicated surgical patient“

19.11.2019 г. (вторник), 16 часот, Мултимедијален центар (Економски факултет)

Конференцијата е акредитирана од Лекарска комора на РСМ со 4 поени. 

Поканети се да присуствуваат: универзитетски професори и асистенти, лекари специјалисти, специјализанти, матични лекари, дипломирани доктори на медицина, како и студенти на општа медицина. 

Свое излагање ќе имаат д-р Дон Сојер, д-р Илија Милев PhD, проф. д-р Валентина Велкоска-Накова и д-р Радмила Зенделска. 

Настанот е организиран од Студентски организирана медицинска асоцијација - СОМА во соработка со лекари од САД.