Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Ќе се промовира книгата „Разводот на брак во европските земји“

Во среда (12 февруари 2020 година), со почеток во 12:00 часот, во свечената Конференциска сала на Правниот факултет при УГД во Штип ќе се одржи промоција на Книгата „Разводот на брак во европските земји “.

Ова универзитетско учебно помагало е коавторско дело на професори од двата државни правни факултети: Правниот факултет „Јустинијан Први“ при УКИМ – Скопје и Правниот факултет при УГД – Штип, (проф. д-р Дејан Мицковиќ и доц. д-р Милица Шутова).

Промотор на книгата ќе биде проф. д-р Ангел Ристов од Правниот факултет „Јустинијан Први“ при УКИМ – Скопје.

Во прилог ви ја праќаме поканата.