Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Советник - претходен ректор

Проф. д-р Саша Митрев

тел. 032 550 610

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Советник за меѓународни соработки

Проф. д-р Нина Даскаловска

тел. 032 550 158

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Советник за научни соработки

Проф. д-р Ленче Милошева

тел. 032 550 525

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.