Повик за учесници во Летна школа за човекови права и кривично право

 

Повеќе

 

 

(Видео) Отворен ден на УГД во Штип

 

Повеќе

 

 

(Видео) Кои се можностите на Лабораторијата за заштита на растенијата и животната средина

Повеќе

 

 

Филозофски филмски фестивал на УГД во Штип

 

Повеќе

 

 

(Видео) Факултетот за медицински науки на УГД подготвува најсовремен центар за стоматологија

 

Повеќе

 

 

УГД втор на најновата Шангајска ранг-листа на универзитети во Македонија

 

Повеќе

 

 

 

31/03/2017
Се информираат студентите од прв циклус на студии дека е потребно да реализираат навремена уплата на финансиски средства за пријавување на испити...