Соопштение за 2 циклус студии

Се известуваат сите постдипломци дека е пријавувањето на испити за декемвриска сесија 2016 ќе се одвива од 28.11.2016 до 02.12.2016.

Потребно е да се приложат:

- индекс

- 50 денари административна такса

- 500 денари пријавување испит

- пријава

Сумите од 50 денари и 500 денари се уплаќаат на ПОСЕБНИ уплатници за секој испит.

Уплатата се врши според прикажаната уплатница: