Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за јавна одбрана на докторската дисертација

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација под наслов: „Влезна сеизмичка енергија при интеракција на тло-темел-објект“ од кандидатот м-р Александра Ристеска.

Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на ден 8.11.2018 г. со почеток во 12 часот во Свечената сала на УГД, Кампус 2.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Повеќе...

Соопштение за јавна одбрана на докторската дисертација

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација под наслов: „Примена на текстил во различни форми и современи техологии за добивање на полимерни композитни структури“ од кандидатот м-р Силвана Жежова.

Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на ден 7.11.2018 г. со почеток во 12 часот во Свечената сала на УГД, Кампус 2.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Повеќе...