Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Промоција на докторите на науки

На 26 март 2018 година, со почеток во 12 часот, во Ректоратот на Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип ќе се одржи Промоција на доктори на науки:

  • Димитрија Ангелков, доктор на науки, техничко-технолошки науки, компјутерска техника и информатика;
  • Далибор Серафимовски, доктор на науки, техничко-технолошки науки, компјутерска техника и информатика.