Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за јавна одбрана

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација под наслов: „Дизајн и перформанси на облека за специјална намена“ изработена  од м-р Сања Рисетски, објавена на следниов линк:

http://eprints.ugd.edu.mk/20047/1/DOKTORAT-KONECNA-VERZIJA-lektura-Final.pdf

Risteski, Sanja (2018) Design and performance of clothes for special purpose. PhD thesis, Goce Delcev University, Stip.

Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на ден 30.05.2018г. во Свечената сала на Кампус 2, трети спрат, Универзитет „Гоце Делчев“ Штип, со почеток во  12,00 часот.

На јавната одбрана може да присуствуваат сите заинтересирани лица.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип
Кампус 2
Техничко-технолошки науки,
Биотехнички науки и
Природно- математички науки
Штип