Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

СООПШТЕНИЕ за датум за одржување на Докторски семинар и Јавна презентација на пилот истражувачки трудови

Докторски семинар и Јавна презентација на пилот-истражувачки трудови  за студентите на трет циклус - докторски студии, докторанди на студиските програми од подрачјето  на медицински науки и здравство, ќе се одржи на 22.10.2019г.(вторник) со почеток во 10,00 часот, во Конференциска сала на Правен факултет.   

Школа за докторски студии
УГД Штип