Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред интернационални студенти

ПОЧИТУВАНИ КОЛЕГИ, ИДНИ НАШИ СТУДЕНТИ

Ве известуваме дека наставата по Македонски јазик на Институтот за јазици при Филолошкиот факултет за А1 ниво ќе започне на 9.10.2017 година (понеделник) на Педагошкиот факултет во 14.30 чaсот.

Dear Colleagues, our future students,

We would like to inform you that the classes for learning Macedonian at the Institute for Languages – Level A1, begin on 09.10.2017 (Monday) 14:30.

Degerli Meslekdaslar, Gelecegin Degerli Ȍgrencileri

 Filoloji Fakultesine bagli olan diller enstitüsu Makedonca Dil Kursu A1 (Pazartesi) 09.10.2017, saat 14:30.