Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Продолжен рок за пријавување на испити во Септемвриска (дополнителна) сесија 2018 година

Се информираат студентите од  прв циклус на студии дека рокот за пријавување на испити во Септемвриска (дополнителна) сесија 2018 година е продолжен заклучно со 16.09.2018 година, 23:59

Тарифникот за пријавување на испити по генерации е прикажан во продолжение: