Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Продолжен рок за заверка на парен семестар во учебна 2018/2019 година

Се информираат студентите од  прв циклус на студии дека рокот за заверка на парен семестар ќе биде продолжен заклучно со 01.07.2019 година, 23:59.

Согласно тарифникот за прв циклус на студии, за заверка на семестар се врши уплата од 200,00 денари на приходна шифра 723019.

Пред заверка на семестар студентите е потребно да ги пријават проектните задачи за предметите кои се изучувуваат во тековниот семестар. Согласно тарифникот за прв циклус на студии, финансиската уплата за пријавувањето на проектна задача изнесува 100,00 денари на приходна шифра 723013.

Тарифникот за пријавување на испити по генерации е прикажан во продолжение: