Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение 2 циклус студии

Се известуваат сите студенти на втор цилкус студии дека пријавувањето испити за априлска сесија (од 06.04.2020 до 15.04.2020) ќе биде електронски, односно  уплатите скенирани по меил  да се доставуваат на  референтите во студентска служба:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Земјоделски факутет, Медицински науки, Економски факултет,  Технолошко-технички факултет, Факултет за  информатика.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. - Правен факултет, ФПТН, ФТБЛ, Филолошки факултет, ФОН, Машински факултет, Електро-технички факултет, Музичка академија.