Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

ПОВИК за пријавување за студентите на трет циклус студии за учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд

ПОВИК за пријавување за студентите на трет циклус студии за  учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд.

Се повикуваат студентите на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на Медицински науки и Здравство, да поднесат Пријави за учество на Докторски семинар или Јавна одбрана на пилот-истражувачки труд.

Пријавувањето е до 07.12.2018г. Образецот за пријавување е достапен на следниов линк:

ОНУ.ОБ.57 Пријава за учество на докторски семинар

Објавено на web: 29.11.2018г.

Универзитет „Гоце Делчев“ Штип
Наставно- научен совет на ДС на К 3
Претседател:
Проф.д-р Татјана Рушковска, с.р.