Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Распоред спорт и рекреација - зимски семестар

РАСПОРЕД СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА – ЗИМСКИ СЕМЕСТАР, 2019/2020 ГОДИНА (.pdf)

НАПОМЕНА:

  • Реализацијата на наставата ќе започне од 24.10.2019 година согласно дадениот распоред по групи.  Истата ќе се реализира во спортската сала „Јордан Мијалков“. За реализација на наставата, студентите треба да бидат во спортска опрема и задолжително да носат чисти патики.
  • Дополнително, покрај дадените термини, во договор со одговорниот наставник за секоја група ќе се организираат две активности во природа (пешачења). Терминот за реализација на активностите ќе биде договорен со секоја група одделно. 
  • Слободните термини за студентите може да ги користат сите редовни и вонредни студенти на УГД на сите години на студии, како и вработени на УГД, со претходна најава кај одговорните лица за спорт и рекреација директно во спортската сала.

За сите дополнителни прашања и информации, студентите може да се обратат кај одговорните наставници по Спорт и рекреација на следниве  е – маил адреси:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ljupcеОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.