Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Продолжен рок за пријавување на испити во Априлска (дополнителна) сесија 2020 година

Се информираат студентите од  прв циклус на студии дека рокот за пријавување на испити во Априлска (дополнителна) сесија 2020 година е продолжен заклучно со 20.04.2020 година, 23:59 часот.

Тарифникот за пријавување на испити е прикажан во продолжение: