Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Настава спорт и рекреација за месец декември

 

Се известуваат студентите

од прва година на Факултетот за туризам и бизнис логистика - Скопје дека наставата по предметот Спорт и рекреација во тек на месец декември ќе се реализира во СРЦ „Борис Трајковски“.

Активностите ќе се реализираат секој вторник, со почеток во 11.00ч.

На 03.12. 2019 година, студентите потребно е да бидат пред кугланата во СРЦ „Борис Трајковски“ во 10.45ч. Задолжително со себе да носат чисти патики. Присуството е задолжително за сите редовни студенти и е услов за добивање на потпис по предметот.  

За сите дополнителни прашања поврзани со реализацијата на предметот, студентите може да се обратат кај одговорниот наставник или да пишат на е – маил адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Универзитетски спортски и културен центар

Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип