Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Спорт и рекреација за наставни центри во Струмица, Кавадарци и Прилеп

Наставата започнува на 11.03.2020 г. согласно дадените термини. 

Факултет

Наставен центар

Термин

Одговорен наставник

Факултет за природни и технички науки

Кавадарци

Среда, 13.00ч

проф. Сашко Калеов

Земјоделски факултет
Факултет за информатика

Кавадарци

Четврток, 13.00ч

проф. Сашко Калеов

Правен факултет

Струмица

Четврток, 16.00ч

м- р Виктор Баџуков

Техничко - технолошки факултет
Факултет за природни и технички науки

Прилеп

Петок, 11.00ч

проф. Ванчо Барбареев
проф. Љупчо Нехтенин