Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

ФОТОГРАФИРАЊЕ НА АПСОЛВЕНТИ 2020 во Скопје и Гевгелија

Почитувани, Ве известуваме дека се одредени нови термини за апсолвентско фотографирање на апсолвентите 2019/2020 на УГД во Скопје и Гевгелија.

18.05.2020 и 19.05.2020 - Кампус на УГД - СКОПЈЕ (Туризам и Бизнис Логистика) од 10:00 до 16:00 часот
20.05.2020 - Кампус на УГД - ГЕВГЕЛИЈА  (Туризам и Бизнис Логистика) од 10:00 до 16:00 часот

Воедно Ве известуваме и дека професорите кои сакаат да бидат на табло, можат да дојдат да се фотографираат во дадените термини.

Со почит,
Инфо Медиа Студио
Тел. за инфо: 076 220 166