Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 
 
 
  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Видови студии

На Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип, на факултетите и академиите во состав на Универзитетот, се реализираат академски и стручни студии од прв  и од втор циклус студии и академски студии од трет циклус – докторски студии, кои се акредитирани од Одборот за акредитација и евалуација на високото образование.

Повеќе...

Како да аплицирам?

Универзитет „Гоце Делчев“ секоја година објавува конкурс за упис на нови студенти на еден од 15те факултети кои ги интегрира Универзитетот.

Повеќе...