Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Универзитетски сенат се одржа на отворено – избран нов претседател на Сенатот Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип на Годишна конференција на ...
Универзитетскиот сенат денес одржа седница на отворено, во дворот на ректоратот.
Пријави се и поврзи се за повеќе информации...