Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   
Ректорот на Универзитетот „Гоце Делчев“, проф. д-р Блажо Боев, упати писмо со сочувство до Македонската aкадемија на науките и уметностите по повод с...
Секоја година “Google” објавува аналитика за трендовите на пребарување во текот на годината...
На крајот од 2020 година, која поради Ковид кризата предизвика многу проблеми и компликации во сите области, па и во високото образование, разговаравм...
Професорот Рубин Гулабоски и Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип за првпат се најдоа на листата на највлијателни научници на Универзитетот Стенфорд во...
Од 10 до 13 ноември 2020 година, во организација на E4 групацијата (ENQA, EUA, EURASHE и ESU) се одржа виртуелен Европски форум за обезбедување на ква...
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип во соработка со Мајкрософт нуди една нова програма Student Ambassadors Programme (Програма за студенти амбасадори)....
Од 5 октомври до 31 октомври 2020 година, секој новозапишан студент, на шалтерот на одделението за студентска архива е потребно: