Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Повик за учество на туристичко-планинарски настан

9 јуни 2022 г. (четврток) - 9:00 часот

Повик за учество на туристичко-планинарски настан: “Дојди на Кожуф, Запознај го Регионот со ФТБЛ” 9 јуни 2022

Факултетот за туризам и бизнис логистика со седиште во Гевгелија при Универзитот “Гоце Делчев”  - Штип во соработка со општина Гевгелија и Планинарско-спортскиот клуб “Двете уши”, организираат туристичко-планинарски настан “Дојди на Кожуф, Запознај го Регионот со ФТБЛ!”   

Планинарската тура ќе се реализира на 09 Јуни, 2022 година и во неа може да се вклучат сите заинтересирани вработени од УГД.  Тргнувањето ќе биде од Гевгелија со организиран превоз до Кожуф (Асан чешма) и назад за сите пријавени учесници.

Сите заинтересирани вработени на УГД, може да се пријават за учество на планинарската тура, најдоцна до 06.06.2022 година (17h, понеделник) на следнава адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Бројот на учесниците е ограничен.