Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Трета Меѓународна научна конференција „Предизвиците на туризмот и бизнис логистиката во 21 век“

Факултет за туризам и бизнис логистика

Трета Меѓународна научна конференција „Предизвиците на туризмот и бизнис логистиката во 21 век“

Датум: 13 ноември 2020 г. (петок)

Време: 09:30 часот

Место: онлајн преку платформата Microsoft Teams