Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Симпозиум на дентална медицина

20 ноември 2021 г. (сабота) - 9:30 часот

Факултетот за медицински науки и студиската програма по дентална медицина организираат онлајн симпозиум на тема „ ИНФЕКЦИИ ВО СЕКОЈДНЕВНАТА СТОМАТОЛОШКА ПРАКСА – НОВИНИ ВО ДИЈАГНОСТИКАТА, ТРЕТМАНОТ И ПРЕВЕНЦИЈАТА“.

Симпозиумот ќе започне на 20.11.2021 г. во 9.30 часот.

Сите детали, информации и регистрација на следниот линк https://dentalsymp.ugd.edu.mk/2021/