Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Факултетот за информатика ќе одржи бесплатни стручни предавања

11 мај 2021 г. (вторник) - 19:00 часот - 14 мај 2021 г. (петок) - 19:00 часот

Ве покануваме да бидете дел од следниве стручни предавања од областа на компјутерските науки кои ќе бидат одржани преку Microsoft Teams.

На 11 мај во 19 часот повелете да го проследиме предавањето на тема „Безбедност и енергетска ефикасност во паметните домови”. Предавањето ќе биде одржано од страна на м-р Ратко Иванов –  Team Lead Software engineer  и м-р Влатко Иванов - Team Lead Software engineer во Искрател софтвер центар (ИТС) (https://www.iskratel.mk/en/).

Линк до предавањето:

Microsoft Teams


На 14 мај 19 часот повелете да го проследиме предавањето на тема „Вовед во Laravel (најкорисниот PHP framework)“ од страна на Бојан Костадинов – Software developer во Arthaus (https:// arthaus.mk).

Линк до предавањето:

Microsoft Teams