Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Тркалезна маса

18 ноември 2021 г. (среда) - 13:30 часот

Тркалезна маса на тема: ECONOMIC, SOCIAL AND ECOLOGICAL ASPECTS OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT: POINTS OF VIEW FROM RUSSIAN FEDERATION AND REPUBLIC OF NORTH MACEDONIA

Руската академија за национална економија и администрација во Санк Петербург и Правниот факултет при УГД, на 18.11.2021г. од 13.30 часот, организираат тркалезна маса на тема „Економските, општествените и еколошките фактори кои влијаат врз одржливиот развој: гледишта од Руската Федерација и Република Северна Македонија“.

Тркалезната маса да биде на македонски и руски јазик и на истата  ќе учествуваат студенти од нашиот Факултет и од Факултетот за меѓународни односи и политика при Руската претседателска академија за национална економија и јавна администрација од Санкт Петербург.

Настанот ќе се спроведе преку платформата Zoom. 

Линкот за настанот: 

Zoom link:  https://us02web.zoom.us/j/8449781100 

ID 844 978 1100 

Линк до fb event: https://www.facebook.com/events/238595608367709/?ref=newsfeed 

Агенда: