Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

WELCOME TO OUR INCOMING ERASMUS+ STUDENTS!

Одделението за меѓународна соработка, на 27 октомври 2022 година (четврток) со почеток од 10.00 часот, ќе организира Церемонија за добредојде на странските студенти кои доаѓаат од други европски универзитети на Erasmus+ размена.

Ова ќе биде одлична можност интернационалните студенти да се запознаат подобро со другите студенти на УГД, да добијат информации за процесот на студирање, како и подобро да го запознаат градот Штип и нашата земја.

Програмата за Церемонијата за добредојде е следна:

Program:

10.00 – 10.15 – Welcome Speeches

10.15 – 11:30 – Student presentations

11:30 – Group photo

11.45 – Treasure hunting game and awards

Локација: Кампус 2, Свечена сала на Земјоделски факултет