Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Работилница на тема „Светот го вртат парите – кој ги врти парите“

Катедрата за финансии на Економски факултет при УГД, во соработка со Центарот за кариера и развој, организира работилница на тема „Светот го вртат парите - кој ги врти парите".


Линк за пријавување на работилницата:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsZTU1kgNs4wKOx0RDISrBsugZpyseCHns6-pioCFdV9SohA/viewform


Учесниците ќе добијат дигитален сертификат за учество. 


Контакт за дополнителни информации:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.