Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Традиционална изложба и планинарска тура организирана од ФТБЛ

Факултетот за туризам и бизнис логистика на 8 јуни ќе ја одбележи Традиционалната гастрономска изложба во Гевгелија, а на 9 јуни ќе се реализира планинарска тура на Кожуф за вработените на УГД.

Настанот во четврток започнува во 11:30 часот.