Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

СООПШТЕНИЕ

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов  „Влијание на фиксните ортодонтски апарати врз парадонталното здравје“ од Амела Цана.
Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи 7 јуни 2023 г.,  со почеток во 12 часот, во свечената сала на Кампус 2.
Докторската дисертација е јавно објавена во е-репозиториумот на УГД.

 

                Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип

Кампус 3

Медицински науки и здравство

Факултет за медицински науки

Школа за докторски студии

СООПШТЕНИЕ ЗА ДОКТОРСКИ СЕМИНАР (15 јуни 2023 г. и 29 јуни 2023 г.)

Се известуваат заинтересираните студенти на трет циклус студии запишани на студиските програми од подрачјето на медицински науки и здравство дека ќе се одржи докторски семинар со физичко присуство:
- на 15 јуни 2023 г. со почеток во 10.00 часот и
- на 29 јуни 2023 г. со почеток во 10.00 часот, во конференциската сала на Кампус 2, трети кат.
За семинарот на 15 јуни 2023 г. пријавите да се достават и да се потврди присуство на мејл кај Сашка Атанасова до 14 јуни 2023 г.
За семинарот на 29 јуни 2023 г. пријавите да се достават и да се потврди присуство на мејл кај Сашка Атанасова до 25 јуни 2023 г.
Присуството на менторите на студентите кои имаат пријави за учество на докторскиот семинар е задолжително.

 

                                                                              Школа за докторски студии

СООПШТЕНИЕ

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов  „Дефинирање на мрежа на геомагнетни станици на територијата на Република Косово“ („Defining a network of geomagnetic repeat stations on the territory of the Republic of Kosovo“)  од Беким Селими.
Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на 11 мај 2023 г.,  со почеток во 11 часот, во свечената сала на Кампус 2.
Докторската дисертација е јавно објавена во е-репозиториумот на УГД.

 

                Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип

Кампус 2

Техничко-технолошки науки, биотехнички науки, природно-математички науки

Факултет за природни и технички науки

Школа за докторски студии

СООПШТЕНИЕ

Се закажува јавна одбрана на докторската дисертација со наслов  „Менаџирање на односите со клиентите како основа за унапредување на квалитетот на услугите на сметководствените компании“ (на англиски јазик „Customer Relationship Management (CRM) as valuable tool for improving services delivered by outsourcing accounting copmanies“) од Душко Коцев.
Јавната одбрана на докторската дисертација ќе се одржи на 10.5.2023 г.,  со почеток во 11 часот, во свечената сала на Економски факултет.
Докторската дисертација е јавно објавена во е-репозиториумот на УГД.

 

   Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип
Кампус 4

Општествени и хуманистички науки

Економски факултет

Школа за докторски студии

СООПШТЕНИЕ за Докторски семинар на 27 април 2023 г.

Се известуваат заинтересираните студенти на трет циклус студии, запишани на студиските програми од подрачјето на медицински науки и здравство, дека ќе се одржи Докторски семинар со физичко присуство.
Пријавите да се достават и да се потврди присуство до 24 април 2023 г. на е-адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. (Сашка Атанасова).
Докторскиот семинар ќе се одржи на 27 април 2023 г., со почеток во 12 часот, во конференциската сала на Кампус 2.
Присуството на менторите е задолжително.

 

 

                                                                              Школа за докторски студии