Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Соопштение за 2 циклус студии

Се известуваат сите постдипломци дека е заверката на летен семестар и упис на зимски семестар ќе се одвива од 20.09.2021  до 27.09.2021.

Потребно е да се уплатат електронски:

-  200 денари за заверка на семестар на приходна шифра 723019

-  500 денари уплата за упис на семестар на приходна шифра 723019

-  1000 денари за семинарски/проектни  по предмет на приходна шифра 723013

-   рата од партиципација на приходна шифра 723012,

 -  100 денари административна  такса,

 -  70 денари уписна такса на приходна шифра 723019

НАПОМЕНА: Запишаните студенти во јануарскиот уписен рок 20/21 сега прават заверка на прв и упис на втор семестар.