Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •   

Соопштение за 2 циклус студии

Согласно новата одлука од Влада на РСМ и почитување на препораките против Ковид 19, Ве известуваме дека службата на студентска архива за втор циклус студии ќе работи со ново работно време.

1. Медицински факултет, Земјоделски факултет, Факултет за информатика, Економски факултет, Технолошко-технички факултет.

референт Катерина Хаџи-Василева  работно време: понеделник, среда и петок од 09.00 до 11.30 часот - вторник и четврток од 11.30 до 14.00 часот.


2. Правен факултет, Машински факултет, Факултет за образовни науки, Филолошки факултет, Музичка академија, Факултет за туризам и бизнис    логистика, Електротехнички факултет и Факултет за природни и технички науки.

референт Александар Толев  работно време:  понеделник, среда и петок од 11.30 до 14.00 часот - вторник и четврток од 9.00 до 11.30 часот.