Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Продолжен рокот за заверка на парен семестар и пријавување на испити во Јунска (втора) испитна сесија 2021

Се информираат студентите од сите три циклуси на студии дека е продолжен рокот за заверка на парен семестар во учебна 2020/2021 година и за пријавување на испити во Јунска (втора) сесија 2021, до (заклучно со) 16.6.2021.

Заверката на парниот семестар е неопходна за да се пријават испити во јунска (втора) сесија. Сите активности (пријавување на проектни задачи, заверка на парен семестар и пријавување на испити) се реализираат преку електронскиот индекс. Повеќе детали на следниот линк.