Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Соопштение за запишување на студенти на 3 циклус

Се известуваат примените кандидати на 3 циклус студии по Конкурсот за запишување на трет циклус за учебната 2021/22 (прв уписен рок),  запишувањето може да го извршат во периодот од 1.12.2021г. до 10.12.2021г.

На следниов линк се објавени потребните документи и жиро сметки за уплати.

https://www.ugd.edu.mk/index.php/studenti/zapisi-se-na-ugd/530-upisi-2021-22-2-3-ciklus