Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Пријавување на испити во Априлска (дополнителна) сесија 2022 година

Се информираат студентите од сите три циклуси на студии дека рокот за пријавување на испити во Априлска (дополнителна) е продолжен до (заклучно со) 11.04.2022 (23:59 часот).

Полагање на испити: Од 11.04.2022 до (заклучно со) 29.04.2022

Потребни уплати за пријавување на испит за прв циклус на студии:

Потребни уплати за пријавување на испит за втор и трет циклус на студии:

Приходна шифра

Сума

723013

520

Административна такса

100

520 = 500 денари за пријавување на испит + 20 денари за пријава

Наведените суми се однесуваат за пријавување на еден испит.