Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Резултати од дополнителен Еразмус+ конкурс за мобилност за студенти од втор и трет циклус студии објавен во Октомври 2022

Дополнителниот Еразмус + конкурс за студентска мобилност за студии и пракса за студенти од втор и трет циклус студии заврши во предвидениот рок. После прегледување на целокупната документација, согласно со критериумите на избор на кандидати, Комисијата за разгледување на апликации за Еразмус + програмата, донесе одлука за избор на следните кандидати:

Студии:

  • Јане Буровски – студент на втор циклус на студии; Факултет за образовни науки
  • Ана Атанасова - студент на втор циклус на студии; Факултет за информатика

Пракса:

  • Стефан Коцев - студент на трет циклус на студии; Факултет за медицински науки

Селектираните кандидати за мобилност за студии треба да изберат Универзитет каде роковите за номинација се после 13 ноември и да го соопштат изборот на нов Универзитет најдоцна до петок (10 ноември) на e-mail адресата: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.