Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

Соопштение - Февруарска сесија 2023 година

За студентите од прв циклус на студии е продолжен рокот за пријавување во февруарска втора декада до 01.02.2023 до 00.00 часот.
Полагањата ќе се спроведуваат според академиски календар во период од 06.02 до 19.02.2023 година.
Студентите што пријавиле и полагале еден предмет во прв рок не можат да го пријават истиот тој предмет и во втор рок.

За студентите од втор и трет циклус рокот за пријавување во февруарска сесија е продолжен до 28.02.2023 година.