Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

СООПШТЕНИЕ

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Изборите за членови на факултетски студентски собранија на сите факултети при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип ќе се одржат на ден 24.3.2023 година (петок) по електронски пат, со тоа што сите студенти на денот на гласањето на нивните студентски електронски адреси ќе добијат линкови за гласање.          

 

                                                                                                           Со почит,

                                                                                    Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип