Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    

ИНТЕРЕН КОНКУРС за помош на студенти од ранливи категории

ИНТЕРЕН КОНКУРС за избор на студенти од ранливи категории и чие родителско право го врши само еден родител, кои се стекнуваат со погодноста за плаќање половина од износот на партиципацијата за прв циклус студии за учебната 2023/2024 година (.pdf)

  • Апликациите се поднесуваат до: Архива на Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип, ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10А – Штип, со назнака: за Комисија за финансии, инвестиции и развој – документи по Интерен конкурс за избор на студенти од ранливи категории и студенти чие родителско право го врши само еден родител, кои се стекнуваат со погодноста за плаќање половина од износот на партиципацијата за прв циклус студии.
  • Апликациите се поднесуваат до: 01.11.2023 година.

Пријава за Конкурс на студенти од ранливи категории, чие родителско право го врши само еден родител, се стекнуваат со погодноста за плаќање половина од износот на партиципацијата за прв циклус студии за учебната 2023/2024 година (.pdf)