Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 •    

Во склоп на Уни-сервис ДООЕЛ - Штип работат следниве подружници:

 1. Универзитетски ресторан - каде што во современ амбиент можат да се вкусат секакви специјалитети и традиционални јадења, воедно и место каде што студентите на Факултетот за туризам и бизнис логистика (насока Гастрономија, исхрана и диететика) можат да ја изведат својата практична настава.

 2. Студентско бифе - Кампус 2 , модерно катче за одмор, дружба и освежување на студентите за време на пауза.

 3. Студентско бифе - Ректорат.

 4. Шест универзитетски книжарници, распоредени во скоро сите наставни центри:

 • книжарница Кампус 1 (се наоѓа на Факултетот за образовни науки);

 • книжарница Кампус 2;

 • книжарница Кампус 3 (се наоѓа на Економски факултет);

 • книжарница Кампус 4;

 • книжарница во Наставен центар во Струмица;

 • книжарница во Наставен центар во Кочани.

Во универзитетските книжарници се врши продажба на документи за студирање и на стручна литература, фотокопирање, печатење, укоричување итн. за потребите на студентите и на наставничкиот кадар.