Контакт  Соопштенија  Академски календар  Е-Пошта за студенти   E-индекс за студенти  Вработени  

  • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  •    
СТУДЕНТСКА АНКЕТА

Почитувани студенти,

Во самоевалуацијата на нашиот Универзитет клучно место имаат СТУДЕНТСКИТЕ АНКЕТИ, а за таа цел креира...

Министерката Мила Царовска во гостување за Универзитетските медиуми на Универзитетот „Гоце Делчев“ зборуваше за развојот и иднината на високото образо...
Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип по осми пат ја одржа Меѓународната научна конференција „Општествени промени во глобалниот све...
Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип и Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони воспоставуваат потесна соработка...
Иако голем дел од пријавувањето на новите студенти се одвива онлајн, од денес до 27 август ќе бидат отворени уписните места за достава на документите ...
Ректорската управа на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип донесе Одлука за подготовка за организирање на онлајн настава во претстојниот непарен семеста...
Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип во јулското рангирање на Вебометрикс останува на второто место меѓу универзитетите во РСМ. Вебометрикс е организација...
Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип и оваа година преку ослободување од партиципација ќе ги стимулира најдобро рангираните бруцоши, оние кои ќе се зан...